Bàsquet

El CB Cambrils s'imposa a la Pobla de Mafumet en els últims instants del partit

Un moment del partit entre el CB Cambrils i La Pobla de Mafumet, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Hyundai CB Cambrils 78 - La Pobla de Mafumet 72

Alex Rodríguez (14), Pablo Fernández (2), Pere Tost (13), Antxon Hernádez (13), Enric Maduell (14) - Antonio Cañete, Ferran Martin, Emmanuel Sanfilippo (1), Rubén Molina (2), Marc Torrente (11), Oscar Font (6), Andreu Febrer (2).

4 Triples (1 Tost, 1 Hernández, 2 Torrente). 24/36 Tirs lliures. 31 faltes personals. Eliminat: Rodríguez, Tost.

Parcials: 20-14 / 19-22 / 19-18 / 20-18

Partit de la 10a jornada en la què el Hyundai CB Cambrils masculí va tornar a jugar a casa i en la que va tenir el suport incondicional dels benjamins de tecnificació de quart que els van acompanyar a la xerrada de l’inici del partit i van animar durant el transcurs del mateix. Va ser un partit molt competit que, com està sent habitual enguany, no es va decidir fins els últims instants a favor dels cambrilencs.

Els dos primers quart van oferir molt encert ofensiu. El primer es va decantar pels locals acabant amb un 20-14, i el segon pels visitants amb un 19-22. Arribant al descans amb un 39-36 favorable al Hyundai-CB Cambrils. En el tercer període, la Pobla de Mafumet va reaccionar i es va posar 8 punts per davant en el marcador (45-53) minut 7, però els jugadors cambrilencs van seguir treballant i van capgirar el marcador fins arribar al final del quart 58-54 a favor. En l’últim i definitiu període van haver molt intercanvis de cistelles, però l’equip blau mai va deixar que els visitants es tornessin a posar davant en el marcador, aconseguint la victòria per 78-72.

Amb aquesta victòria, el Hyundai CB Cambrils masculí aconsegueix un balanç de tres victòries i dues derrotes en els últims cinc partits, fent un total de 5 – 5 en el que porten de lliga i ocupant la 7a posició. La propera jornada es jugarà el 15 de desembre a les 10:30 hores a la pista del CB Salou B.