Futbol sala

El Mediterrani deixa escapar la victòria a la pista de l'Alforja

Imatge d'un dels partits del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'un dels partits del Mediterrani, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala        Divisió d'Honor Catalana           Grup 3

Tecnovit Alforja FS 4 - CFS Mediterrani 3

Partit molt igualat el el que van disputar el Tecnovit Alforja i el Mediterrani, aquest passat dissabte al vespre, a Alforja. Els cambrilencs van deixar escapar la victòria en el tram final del partit, per errors propis. Poc a poc el Mediterrani va millorant amb joc i a falta de polir certs detalls en determinats moments fa que s'escapin els partits.
Començava el partit bastant igualat amb un pal de l'Alforja i tres claríssimes ocasions de gol per part del Mediterrani sense concretar-les i arribant al descans amb un 1-0 a favor dels locals. A l'inici de la segona part, els locals tornaven a avançar-se al marcador però els jugadors cambrilencs no abaixaven els braços i aconseguien donar la volta al marcador amb tres gols marcats en quatre minuts, a càrrec de Xavi, Albert Chafer i Héctor Pereira. El Mediterrani va disposar de l'ocasió de fer el quart gol, amb una ocasió claríssima. L'Alforja, per la seva banda, remuntava el partit amb dos gols pràcticament regalats i fets de manera consecutiva, al minut 36. Amb aquest resultat s'arribava al final amb un 4-3 pels locals.

La propera jornada de competició de lliga es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre. El Mediterrani disputarà el seu proper partit el dissabte 14 de desembre, a casa, davant l'Alcoletge, el líder del grup.