Societat

Aniversari

El Polvorí celebra el primer aniversari parlant de consum responsable

Per Redacció

El dinar del primer aniversari del Casal Popular El Polvorí es va fer a la plaça de Carles Roig
El dinar del primer aniversari del Casal Popular El Polvorí es va fer a la plaça de Carles Roig | Ignasi Martí

Aquest passat diumenge al matí va tenir lloc el primer aniversari del casal popular “El Polvorí”, situat al carrer del Dr. Alexandre Frías num.12. Aquest casal ha continuat la feina d’autogestió i activisme cambrilenc realitzada pel primer casal tancat el 2016. Per aquesta ocasió, l’espai de celebració va ser a la plaça de Carles Roig, on hi va haver una xerrada de membres de Valls i de la Canonja i del grup de consum La Bajoca, que aposta per un consum alternatiu, amb els productes de proximitat i de consciència ecològica. A consultes del públic assistent es va plantejar la possibilitat de crear un petit grup al municipi vinculat a aquesta xarxa que opera a nivell del Camp de Tarragona. Posteriorment a aquesta xerrada es va fer una classe pràctica de com fer un hort casolà al balcó de casa: tipus de terra, compost, planter, època de l’any... Per culminar la jornada va tenir lloc un dinar amb una paella d’arròs vegana. Després del dinar els assistents es van traslladar al casal El Polvorí a fer el cafè en una recol·lecta pels dos joves cambrilencs encausats a les mobilitzacions de Tarragona del passat mes d’octubre.
Durant aquest any de vida, el casal El Polvorí ha estat espai de trobada de nombrosos col·lectius locals, s’han programat xerrades, vermuts, presentacions de llibres, rutes històriques pel barri antic entre d’altres activitats culturals i socials.

Un moment de les xerrades a la plaça de Carles Roig, aquest passat diumenge al matí / foto: Ignasi Martí

 

Mostra de la construcció d'un hort casolà per ser ubicat al balcó d'un habitatge amb una mostra de planter / foto: cedida

 

Comenta aquest article