El Cambrils Unió empata al camp del Camarles i suma tres jornades consecutives empatant

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils Unió, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol              Segona Catalana     (Grup 6)

Camarles 2 - Cambrils Unió 2

Després de la suspensió del partit de la setmana anterior pel temporal de fort vent, el Cambrils Unió retornava a la competició de lliga amb un desplaçament a Camarles –equip situat en la desena posició del grup–. Ben aviat, en el minut 6 de joc, les coses es posaven de cara per als cambrilencs amb un gol obra de Samu. L'avantatge dels visitants però, només va durar uns 12 minuts quan el Camarles aconseguia l'empat en el minut 18. A la mitja hora de joc, el Cambrils es tornava a posar per davant en el marcador, amb un gol d'Òscar Morell, però tan sols dos minuts després, els locals tornaven a igualar el marcador. Amb el resultat de 2 a 2 es va marxar al descans. De fet, els quatre gols es van marcar en el primer període, perquè en la segona part, el marcador ja no es va moure i ambdós equips es van repartir el punt de l'empat. El Cambrils Unió va sumar el tercer empat consecutiu i se situa en el tretzè lloc de la classificació.

Aquest proper dijous 5 de desembre a les 20,15h, a l'Estadi Municipal cambrilenc, el Cambrils Unió jugarà el partit contra el Riudoms, corresponent a la jornada anterior i que va ser suspès pel fort vent. Pel que fa a aquest proper cap de setmana la lliga s'atura i no es reprèn fins la setmana següent, el dissabte 14 de desembre, en la que el Cambrils Unió rebrà la visita del Gandesa, el segon classificat del grup.