Cultura

Concurs

Es lliuren els premis de la 7a edició del concurs de punts de llibre de l'Associació de veïns del barri de l'Estació

Per Berta Ruiz

Guanyadors del concurs de punts de llibre, el passat dissabte, a la Biblioteca
Guanyadors del concurs de punts de llibre, el passat dissabte, a la Biblioteca | Berta Ruiz

La Biblioteca Josep Salceda i Castells va acollir, el passat dissabte al matí, el lliurament de premis de la setena edició del concurs de dibuix de punts de llibre, organitzat per l'Associació de veïns del barri de l'Estació –amb el suport de la Biblioteca i el Departament de Cultura–. Enguany, com a novetat, a banda de la temàtica de les festes del barri es va afegir un altre tema: la lectura i la Biblioteca.

En aquesta setena edició s'hi van presentar un total de 62 treballs a concurs: 21 en la categoria infantil A (de 3 a 6 anys), 38 en la categoria infantil B (de 7 a 11 anys) i 3 en la categoria juvenil (de 12 a 15 anys). Després de les deliberacions del jurat format per: la regidora de Cultura i Festes –Cinta Ballesté–, Maria Rosa Colom, Isabel Gené i Fina Rovira de l'Associació de veïns del barri de l'Estació, les artistes Marta Fàbregas i Dolors Castells i la bibliotecària Rosa M. Fusté com a secretària es va decidir atorgar els següents premis:

Categoria infantil A (de 3 a 6 anys):

Premi: Alba López (4 anys)

Accèssit: Jordà Aluja Ortoneda (3 anys)

Categoria infantil B (de 7 a 11 anys)

Premi: Pedro Gutiérrez (11 anys)

Accèssit: Clàudia Gasol (8 anys)

Categoria juvenil (de 12 a 15 anys)

Premi: Carlota Gutiérrez (14 anys)

Tal com va explicar la bibliotecària –Rosa M. Fusté–, el jurat va decidir escollir el punt guanyador de la categoria infantil B –el de Pedro Gutiérrez– per a la portada del programa de festes del barri de 2020 i, el premi de la categoria juvenil –el de Carlota Gutiérrez– per a la impressió d'un punt de llibre que es repartirà a la Biblioteca. Per altra banda, també es va escollir un punt amb la temàtica de la lectura o de la Biblioteca per a imprimir i repartir posteriorment. En aquest apartat, la guanyadora va ser Berta Porro de 10 anys. Tots els guanyadors van rebre el seu premi, mentre que per a tots els altres participants se'ls va premiar amb un petit obsequi.