Esports

Futbol sala

Derrota immerescuda del Mediterrani, a casa, davant l'Enfaf andorrà

Per Redacció

El Mediterrani va perdre a casa davant l'Enfaf en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani va perdre a casa davant l'Enfaf en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala           Divisió d'Honor Catalana              Grup 3

CFS Mediterrani 1 -  Enfaf Andorra 2

Derrota realment injusta del Mediterrani donat els mèrits dels jugadors locals, que van ser els clars dominadors del partit en tot moment i van disposar de nombroses ocasions de gol.
Els visitants s'avançaven en el marcador en l'única vegada que arribaven a porteria durant la primera meitat, però els cambrilencs seguien movent bé la  pilota i mitjançant Ivan Alaña aconseguien empatar el partit amb un doble penal. Amb l'1 a 1 en el marcador s'arribava a la mitja part.
La tònica de la segona part va ser la mateixa, l'Andorra es tancava al seu camp i els cambrilencs seguien atacant i atacant però sense poder materialitzar  cap ocasió de gol. Arribava el moment clau del partit on els locals es quedaven amb un home menys per una expulsió molt rigorosa i deixava l'equip amb 3 jugadors de camp. Els visitants van aprofitar la superioritat i van marcar el segon gol. Tot i el cop fort rebut el Mediterrani va sortir a l'atac de 5 i va continuar tenint ocasions de gol fins l'últim segon.
Molts mèrits i molt d'esforç dels cambrilencs sense premi.

Aquest proper diumenge el Mediterrani jugarà a la pista del Tecnovit Alforja.

 

Comenta aquest article