Societat

Les festes de Sant Antoni acaben aquest cap de setmana amb la celebració dels Tres Tombs

Per Redacció



Imatge del recorregut dels Tres Tombs de l'any passat
Durant aquest proper cap de setmana continuaran els actes de les festes de Sant Antoni 2007. El dissabte, a partir de les 15 hores, a la nau central de les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola es farà una competició de botifarra,  que enguany arribarà a la seva cinquena edició. El sistema del joc serà el suís i la quota d'inscripció serà de 14 euros (les inscripcions s'han de fer a les oficines de la Cooperativa Agrícola o trucant al telèfon 977 360 719). Hi haurà importants premis en funció dels resultats i obsequis per a tots els participants. També a les mateixes instal·lacions i a la mateixa hora, es faran competicions de tennis taula i escacs, organitzades pels dos clubs locals.

El mateix dissabte a al nit, entorn a les 21 hores, a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, tindrà lloc una nova edició de la gimcana de tractors, que en aquesta edició ha canviat d'horari –abans es feia al matí– i comptarà amb megafonia, música, llum i servei de bar.

Celebració dels Tres Tombs

El diumenge 21 de gener es farà el tradicional recorregut dels Tres Tombs. A partir de les 9 del matí, es farà la concentració de cavalleries al Parc del Pinaret. Enguany, hi ha previsió que hi participin uns 200 cavalls i 70 carros i carruatges de tot tipus. A dos quarts de dotze del matí es farà la missa a l'ermita de la Mare de Déu del Camí i a la sortida, entorn a un quart d'una del migdia, es farà la tradicional benedicció d'animals al pati de l'Ermita. Durant aquest acte es concediran premis a l'originalitat i presentació de les bèsties. Tot seguit s'iniciarà la cavalcada pels diferents carrers, que serà encapçalada per una banda musical. La comitiva passarà pels carrers de la Mare de Déu del Camí, el carrer del Baix Camp, el carrer d'Antoni Gaudí, carrer de Francesc Pérez Dolç, carrer de Joan Maragall, plaça de Carles Roig i l'avinguda de la Independència. Després del recorregut per aquests carrers, la cavalcada es dirigirà al Port. Al finalitzar el recorregut, els més petits podran passejar en poni.

Comenta aquest article