Cultura

Música

L'Escola Municipal de Música celebra santa Cecília, la patrona dels músics

Per Redacció

Actuació del grup de vent Staccato a l'entrada de l'escola, ahir a la tarda
Actuació del grup de vent Staccato a l'entrada de l'escola, ahir a la tarda | Berta Ruiz

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) va celebrar, ahir a la tarda, la diada de Santa Cecília –patrona dels músics– amb actuacions musicals de l’alumnat, una audició de música de cambra, un berenar, un concurs d’instruments i una exposició del disseny del logo del 35è aniversari del centre. La festa va començar a les portes de l'escola amb una rebuda musical per part del grup de vent Staccato. Tot seguit, una animada xaranga va conduir al públic cap al pati de l’escola, on va poder gaudir d’actuacions musicals a diferents punts. Per acabar la festa, hi va haver una audició de música de cambra a la sala Beethoven.

A més, enguany es va convocar un concurs d’instruments musicals fets amb material reciclat de casa per conscienciar sobre les conseqüències del canvi climàtic. El concurs, adreçat a tot l’alumnat de P3 fins a 6è de primària, es va dividir en quatre categories de premis segons l’edat dels infants.

D’altra banda, aquest curs l’EMMC celebra el seu 35è aniversari i per aquest motiu s’ha organitzat un concurs del disseny d’un logotip especial que s’utilitzarà per tots els actes de la celebració. Ahir, també es va poder visitar l’exposició que recull les propostes dissenyades per alumnes a partir d’ESO. Durant la tarda també es va poder visualitzar un recull de fotografies d’aquests 35 anys de l’escola i l’AMPA va oferir un berenar a les persones assistents.