Societat

Gastronomia

Els restaurants Can Bosch i Rincón de Diego revaliden la seva estrella Michelin per a l'any 2020

Per Redacció

Ahir es van donar a conèixer les distincions de la guia Michelin per a l'any 2020
Ahir es van donar a conèixer les distincions de la guia Michelin per a l'any 2020 | Cedida

Els dos restaurants cambrilencs, Can Bosch i Rincón de Diego, han revalidat l'estrella Michelin de per a la guia de l'any 2010. Ahir a la nit, en una gala que va tenir lloc a Sevilla, es va donar a conèixer el llistat de distincions que premien els millors restaurants de l'Estat espanyol i de Portugal. Pel que fa als restaurants cambrilencs amb estrella, el restaurant Can Bosch conserva aquesta distinció per 35è any consecutiu, mentre que el restaurant Rincón de Diego l'obté per 15è any consecutiu. Com a novetat d'enguany, el restaurant Deliranto de Salou obté la seva primera estrella Michelin. Els restaurants L'Antic Molí d'Ulldecona, Villa Retiro de Xerta i Les Moles, també d'Ulldecona, també mantenen la seva estrella a la demarcació de Tarragona.

Catalunya manté els tres restaurants amb tres estrelles Michelin de l'any passat: Àbac (Barcelona), El Celler de Can Roca (Girona) i Lasarte (Barcelona). En l'apartat de dues estrelles Michelin n'hi ha un total de set, un més que l'any passat: Angle (Barcelona) –novetat–, Disfrutar (Barcelona), Enoteca (Barcelona), La Cocina de los Hermanos Torres (Barcelona), Les Cols (Girona), Miramar (Girona) i Moments (Barcelona). Pel que fa als restaurants catalans amb una estrella Michelin n'hi ha 42, tres més que l'any passat. Les novetats són: Aürt (Barcelona), Cinc Sentits (Barcelona) i Deliranto (Salou, Tarragona).

Restaurant Acuamar, a la llista Bib Gourmand

D'altra banda, la Guia Michelin d'Espanya i Portugal contempla una llista de restaurants sota el nom de Bib Gourmand, que aplega una selecció d'establiments amb una excel·lent qualitat preu però que no reuneixen els requisits necessaris per a aconseguir l'estrella. Per a l'edició de 2020 n'hi ha un total de 302. En aquest llistat hi ha el restaurant cambrilenc Acuamar.

Comenta aquest article