Societat

Igualtat

Les Filomenes, el Frente La Obrera i el Casal el Polvorí organitzen un concert, aquest diumenge, per visualitzar la diversitat sexual

Per Redacció

Cartell del concert programat per aquest proper diumenge al parc del Pescador
Cartell del concert programat per aquest proper diumenge al parc del Pescador | Cedida

El col·lectiu feminista Les Filomenes de Cambrils, conjuntament amb el Casal el Polvorí i el Frente La Obrera, han programat un parell d'actes sota el títol ‘Orgull de classe’ amb l’objectiu de visualitzar la diversitat sexual i la identitat de gènere. Aquest proper diumenge 24 de novembre, a partir de les 12 hores al parc del Pescador, tindrà lloc un acte organitzat per Les Filomenes i el Frente La Obrera. Segons un comunicat d'ambdues entitats, "ens preocupen molt les qüestions de la identitat, la llibertat d'expressió i els drets socials col·lectius i individuals. Per lluitar contra la repressió i la violència que estem patint des de totes les formes de poder, hem unit esforços per programar un concert no normatiu". Serà un concert de taquilla inversa a càrrec de Viruta. Viruta és un artista que cantarà sobre la pròpia experiència vivint a Madrid, sent una persona trans no binària. Posteriorment hi haurà una sessió de DJ, mentre que el Casal Popular El Polvorí oferirà el servei de barra.

Per altra banda, el passat diumenge també es va organitzar una xerrada titulada "Som diverses" que va tractar sobre identitats LGTBIQ+ amor, homo i heterosexualitat.

Comenta aquest article