El CB Cambrils suma una nova victòria a la pista del cuer, el CB Valls

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

CB Valls 48 - Hyundai CB Cambrils 75

Antonio Cañete (2), Ferran Martin (8), Alex Rodríguez (17), Pere Tost (8), Andreu Febrer (10) – Emmanuel Sanfilippo (5), Joan Berenguer (10), Enric Madurell (8), Marc Torrente (7)

7 Triples (1 Martin, 1 Sanfilippo, 3 Rodríguez, 1 Berenguer, 1 Torrente). 12/18 Tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat.

Parcials: 19-19 / 11-13 / 5-18 / 13-25

En el segon desplaçament consecutiu el HYUNDAI CB Cambrils masculí es va retrobar amb la victòria contra un rival teòricament inferior –el CB. VALLS SALA RED STAR– que encara no havia aconseguit cap victòria i es trobava en la darrera posició en la taula classificatòria, però que no li va posar les coses fàcils.

El primer període començava amb una cistella visitant, però els locals capgiraven el marcador amb 9 punts seguits ens els 2 primers minuts (9-2). L’equip cambrilenc no aconseguia prendre bones decisions en atac i això va fer que els locals sortissin en contraatacs i anotessin fàcilment. Després d’un temps mort, els jugadors cambrilencs van sortir més concentrats i van aconseguir mica en mica escurçar les diferències fins empatar el partit al finalitzar el quart (19-19). El segon període va seguir amb la mateixa tònica. Tots dos equips no marcaven la diferència en el marcador, encara que al descans el Hyundai CB. Cambrils aconseguia marxar al capdavant amb una diferència de 2 punts (30-32).

Ja en la represa, els jugadors –conscients que no volien tenir una sorpresa com la de la setmana anterior– van sortir molt concentrats en defensa i això va provocar que amb un parcial de 0-6 ens els primers 4 minuts (38-30) i un altre parcial de 3-12 ens els últims 4, s’aconseguís una diferència de 15 punts en el marcador (35-50). Però amb la igualtat què hi ha aquest any en el grup 1er de tercera catalana masculina, no es podia donar el partit per guanyat. En l’últim període, els cambrilencs van continuar fent un gran treball defensiu, que es traduïa amb bones opcions ofensives. En el minut 4 de l'últim quart es trencava el partit amb un parcial de 5-12 (45-70), finalitzant el partit amb el resultat de 48-75 a favor dels cambrilencs.

El proper partit –i últim dels tres desplaçaments seguits– es jugarà aquest proper diumenge 24 de novembre a les 19:30 hores contra el Basquet Teresianes, líder del grup amb un balanç de vuit victòries i zero derrotes.