El Mediterrani s'endú els tres punts de la pista del Vila-rodona

Imatge d'un dels partits del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'un dels partits del Mediterrani, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala            Divisió d'Honor Catalana        Grup 3

CFS Vila-rodona 3 - CFS Mediterrani 6

Important victòria del Mediterrani en una pista complicada i davant un equip que mai va abaixar els braços. Començava el partit amb el Mediterrani ben seriós sobre la pista i que aconseguia avançar-se en el marcador al minut 2 de partit, obra de Xavi Medina i que aconseguia el 0-2 al minut 8, a càrrec de Marc. El bon joc cambrilenc va continuar i als minuts 17 i 18 queien dos gols més, a càrrec d'Albert Chafer i Martín Camacho, col·locant el 0-4 al marcador a la mitja part, un marcador que encara es va quedar curt atenent als mèrits cambrilencs.
Tot feia pensar que seria un partir tranquil, però la segona part va canviar tot de manera radical. Els locals van pressionar molt mentre que els jugadors cambrilencs es van posar nerviosos i van ser incapaços de mantenir la pilota un segon en possessió. Això i la gran actuació del porter local evitant 4 o 5 ocasions claríssimes de gol feia que els locals retallessin distàncies en dues ocasions i col·locava el marcador en un 2 a 4. Els jugadors cambrilencs estaven una mica descol·locats i els locals s'havien crescut però en aquests moments crítics del partit, en un tall en defensa, el Mediterrani aconseguia fer pujar el 2 - 5 al marcador, a càrrec de Mario, a falta d'un minut i 30 segons per a l'acabament. Després d'això, els locals marcaven el tercer gol i a falta d'un segon per acabar el partit s'aconseguia el definitiu 3-6 de penal, a càrrec de Plaza.
A destacar la feina feta per tot l'equip i en especial als jugadors Albert Chafer i Lolo. Després d'aquest resultat, el Mediterrani se situa en la quarta posició de la classificació. Aquest proper dissabte, el Mediterrani juga a casa davant l'Enfaf.