Societat

Festa

La Cooperativa Agrícola acull, un any més, la Festa de l'Oli Nou

La Cooperativa Agrícola de Cambrils va acollir, ahir diumenge al matí, una nova edició de la Festa de l'Oli Nou, emmarcada en les Jornades Gastronòmiques amb Oli Nou d'oliva verge extra

Per Berta Ruiz

Esmorzar popular, ahir al matí, a la Cooperativa Agrícola
Esmorzar popular, ahir al matí, a la Cooperativa Agrícola | Berta Ruiz

La Cooperativa Agrícola de Cambrils va acollir, ahir diumenge al matí, una nova edició de la Festa de l'Oli Nou, emmarcada en les Jornades Gastronòmiques amb Oli Nou d'oliva verge extra. Com cada any, la festa va consistir en el tradicional esmorzar popular a base de pa torrat llonganissa i cansalada, fruita i l'oli novell verge extra de la nova collita 2019 –que està a la venda des de fa unes setmanes. Com cada any, la gent va poder coure la seva carn a la brasa i el seu pa en unes graelles. Com és habitual també es van habilitar taules perquè la gent pogués menjar l'esmorzar més còmodament. Cal dir que, ahir, el temps no va acompanyar massa perquè el dia era força fred i feia una mica de vent.

Durant la matinal també es va comptar amb les actuacions dels Amics de la Sardana. Per altra banda, es va muntar una taula solidària de la campanya solidària "Pels valents" per recaptar fons contra el càncer infantil. A més, l'Agrobotiga va estar oberta durant tot el matí i els assistents també van poder comprar-hi. Es van oferir descomptes en la compra d'oli si prèviament s'havia comprat un tiquet per a l'esmorzar. Amb la celebració de la Festa de l'Oli es tancaven, ahir, les Jornades Gastronòmiques amb Oli Nou d'oliva verge extra d'enguany.

Comenta aquest article

Galeries relacionades