Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Bitlles

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant rep el Grup de Bitlles de Foment Cultural com a campió de l'Intercomarcal 2019

Aquesta és la 13a vegada que l’equip de l’Hospitalet de l’Infant guanya aquesta competició

Per Redacció

Imatge de la recepció al Grup de Bitlles de Foment Cultural
Imatge de la recepció al Grup de Bitlles de Foment Cultural | Cedida

En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’alcalde, Alfons Garcia; i el regidor d’Esports, Diego García, van rebre el Grup de Bitlles de Foment Cultural, com a campió de l’Intercomarcal 2019. L’equip de l’Hospitalet de l’Infant acumula ja 13 victòries en aquest campionat, tal com va destacar el regidor d’Esports en l’acte de reconeixement públic que va tenir lloc el dilluns 11 de novembre a la Casa de la Vila, on l’alcalde també va felicitar-los i va destacar el seu "afany de superació".

El Campionat Intercomarcal de Bitlles va finalitzar el passat 5 d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant, amb la 20a jornada, que va guanyar també el Grup de Bitlles de Foment Cultural. En aquest campionat, l’equip de bitlles de Masboquera, també del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, va quedar en tercera posició, per darrera de l’equip de Xerta, que va quedar segon.