Informació general

Concentració

Avis i Àvies, una concentració marcada per la pluja

Ahir no es va fer el tomb pel voltant del mercadet ambulant, que tampoc es va instal·lar per les condicions climatològiques del dia

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila
Els Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La concentració dels Avis i Àvies d'ahir va ser força atípica. La fina pluja que queia a l'hora de la concentració va alterar el normal desenvolupament de la trobada setmanal i els Avis i Àvies van fer tot l'acte a la plaça de la Vila sense el clàssic tomb pel costat del mercadet ambulant. Un mercadet que ahir no es va muntar per la pluja.

Sota aquest condicionant, els Avis i Àvies van iniciar l'acte fent repàs de les activitats del darrer cap de setmana. Per una banda es van detallar els actes celebrats a la plaça del Pòsit, el passat dissabte, emmarcats dins el Tsunami Democràtic. També es va donar compte de la participació a Perpinyà, a la diada de la Catalunya Nord, també el passat dissabte i es va explicar que s'havien enregistrat unes 70 autoinculpacions al jutjat de pau de Cambrils, durant dos dies de la setmana passada. Després d'això, es va cantar l'Estaca i es van cridar les consignes habituals des de la mateixa plaça de la Vila. L'acte es va tancar amb el cant dels Segadors.

Comenta aquest article