Societat

CIència

El Centre Cultural acollirà, demà, l'espectacle científic familiar «Els secrets de la taula periòdica»

Per Redacció

Cartell de l'activitat que tindrà lloc, demà, al Centre Cultural
Cartell de l'activitat que tindrà lloc, demà, al Centre Cultural | Cedida

Les doctores White i Black discrepen sobre si la taula periòdica és el millor sistema d’ordenació. Demà dijous 14 de novembre a les 18 hores vindran a la sala d’actes del Centre Cultural per desvetllar alguns dels secrets que s’amaguen darrera dels àtoms i els seus compostos. L’espectacle científic, recomanat per xiquets i xiquetes a partir de 9 anys, està organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, amb el suport del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili a Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils.  

L’activitat s’emmarca en la 24a Setmana de la Ciència, que se celebra a tot Catalunya entre el 8 i el 17 de novembre amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania. La temàtica dels elements químics i la importància que tenen dins la nostra vida s’ha escollit perquè l’any 2019 és l’Any Internacional de la Taula Periòdica. Per sumar-se a la commemoració, el passat 9 d’octubre la biblioteca ja va organitzar el taller “Màgia o Química?”.

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran nombroses activitats de divulgació científica arreu, com jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs o tallers científics, entre altres, coordinades des de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Comenta aquest article