Esports

Vela

Quatre trofeus pels regatistes d'Optimist del CN Cambrils al Gran Premi Principat d'Andorra

Per Redacció

Regatistes del CN Cambrils que van participar a la competició
Regatistes del CN Cambrils que van participar a la competició | Cedida

El Club Nàutic d'Arenys de Mar acollia aquest passat cap de setmana, 9 i 10 de novembre, la XXXI edició del Gran Premi Principat d'Andorra de vela organitzat per la Federació Andorrana de Vela. La competició incloïa les classes Optimist G1 i G2, Làser Standard, Làser Radial, Làser 4.7, Europe, 420, Patí a Vela i Creuers RI.

Del Club Nàutic Cambrils hi van prendre part onze regatistes d’Optimist, els quals van fer un molt bon paper, tot i les dificultats del cap de setmana. De fet, el poc vent que va bufar va complicar la navegació permetent fer només dues proves dissabte i tan sols una diumenge. No obstant això, cal fer incís en l’esforç de la Federació Andorrana de Vela perquè es poguessin realitzar les proves.

En G1 Joan Domingo quedava 1r Sub11 i Joan Fargas 3r Sub13. En G2 Ariadna Ferrer era 1a Sub16 i Iker Múgica 3r Sub11. Els seus companys d’equip que també hi van participar van ser Laura Williams, Guillem Mateu i Ricardo De March en G1 i Gonzalo Alberto, Sergi Muñoz, Adam Gassol i Gisel Fontana en G2. Els van acompanyar Leandre Garcia i Oriol Oliva, els seus entrenadors.

La competició va tenir lloc al Club Nàutic d'Arenys de Mar

 

Comenta aquest article