Informació general

Eleccions

Els actes de Tsunami Democràtic dins la jornada de reflexió arriben a Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Sardanes i tallers van ocupar els actes de Tsunami Democràtic el passat dissabte al matí
Sardanes i tallers van ocupar els actes de Tsunami Democràtic el passat dissabte al matí | Cedida

La plaça del Pòsit va acollir els actes socials, culturals i lúdics celebrats el passat dissabte i emmarcats dins el Tsunami Democràtic i en plena jornada de reflexió. Aquests actes estaven previstos al Mollet del Rec però es va canviar la ubicació per protegir-se de les ratxes de fort vent que bufava aquest dissabte. Els actes, que es van iniciar a mig matí, van comptar amb sardanes, tallers de polseres i pancartes, vermut i dinar a la plaça. Després de dinar es va fer una estona de micro obert on els assistents van poder fer les seves reflexions al voltant dels esdeveniments que estan passant a Catalunya. A mitja tarda es van donar per acabats els actes.

Cal apuntar que aquest passat dissabte es van fer actes festius i pacífics, emmarcats dins el Tsunami Democràtic, a més de 400 localitats d'arreu del territori. Un dels més multitudinaris va ser el que es va fer a Barcelona, a la plaça de la Universitat, amb el macroconcert en el que hi van participar grups com Amics de les Arts, Companyia Elèctrica Dharma, Doctor Prats, Ebri Knight, Els Catarres, Gertrudis, Miquel del Roig i Pepet i Marieta, entre d'altres.

Acte de micro obert, a la sobretaula del dinar d'aquest passat dissabte, a la plaça del Pòsit / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article