Un CB Cambrils amb dues cares acaba derrotat pel CB La Selva a casa

Partit disputat el passat diumenge entre el CB Cambrils i el CB La Selva
Partit disputat el passat diumenge entre el CB Cambrils i el CB La Selva | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Hyundai CB Cambrils 54 - CB La Selva A 65

Antonio Cañete (6), Alex Rodríguez (12), Ramon Paris (5), Enric Maduell (2), Oscar Font (6)- Ferran Martin (5), Pablo Fernández (1), Joan Berenguer (10), Marc Torrente (7), Andreu Febrer.

6 Triples (1 Cañete, 1 Martin, 1 Rodríguez, 1 Berenguer, 1 Paris, 1 Torrente). 16/29 Tirs lliures. 17 faltes personals. Eliminat: Rodríguez.

Parcials: 19-22 / 14-9 / 7-22 / 14-12

Tercer partit a casa del sènior masculí HYUNDAI-CB Cambrils, que es va veure afectat per les diverses baixades de tensió que hi van haver degut al temporal de vent. Això va provocar que el partit comencés amb 5 minuts de retard perquè, al marxar la llum, els focus s’havien de refredar per poder tornar-se a encendre. Aquest contratemps va succeir tres vegades més durant el transcurs del partit.

Un partit amb dues cares ben diferents, uns dos primers quarts on l’equip cambrilenc va acabar per davant en el marcador, i amb un bon joc. I dos darrers quarts on no van sortir les coses, i l’equip es va tornar a descentrar. El primer període va ser molt igualat, on s’alternaven les cistelles per part dels dos equips, sense que la defensa local acabés de funcionar, donant moltes facilitats al CB La Selva A. (19-22). El segon període va començar amb la mateixa tònica fins al minut 3 (24-24), on el HYUNDAI-CB Cambrils va pujar la intensitat defensiva, i en atac aconseguien moure bé la pilota per tenir bones opcions d’atac, que els permetia anotar o rebre faltes personals, per anar a la línia de tirs lliures. Tot hi això, només van poder anar-se’n al descans amb una renda de 2 punts (33-31).

A la represa del partit, semblava que comences bé amb un triple local en el primer minut (36-31), però a partir d’aquí l’equip visitant, amb un parcial de 0-9, va aconseguir capgirar el marcador (36-40). El joc no era fluït, es perdien moltes pilotes i l’equip començava a fixar-se més en les decisions arbitrals que en recuperar la confiança en el joc, per no marxar del partit. Fins el minut 6 cap dels dos equips no va aconseguir anotar, sent la primera a favor de l’equip cambrilenc. Però el parcial que van encaixar de 4 a 13, fins el final del quart, va ser el que va marcar el desenllaç del partit. (40-53). A l’inici del quart període, què va començar amb retard per la falta de llum, no va haver la reacció necessària per capgirar el partit. En el minut 4 el C.B. La Selva A aconseguia la seva màxima diferència +17 (42-59), i l’equip cambrilenc, molt descentrat, ja no va poder fer més que retallar la distància fins el 54-65 final.

Aquest dissabte jugarà contra el A.B. Vendrell “2” a les 19:30 h, el primer de tres partits seguits que jugarà el HYUNDAI-CB Cambrils masculí fora de casa.