Informació general

Concentració

Tornen les provocacions a la concentració setmanal dels Avis i Àvies

Una persona que estava a la carpa de Vox es va acostar a la manifestació dels Avis i Àvies per col·locar una bandera espanyola al seu pas, amb actitud provocativa

Per Lluís Rovira i Barenys

El simpatitzant de Vox amb la bandera espanyola al costat dels Avis i Àvies
El simpatitzant de Vox amb la bandera espanyola al costat dels Avis i Àvies | Lluís Rovira i Barenys

Després d'unes quantes setmanes de relativa tranquil·litat en les concentracions setmanals dels Avis i Àvies, ahir es va produir un petit incident quan una persona que estava en una carpa de Vox, situada prop de la confluència del carrer de l'Hospital amb el passeig d'Albert, es va acostar al pas dels manifestants amb una bandera espanyola col·locada en un pal i la va situar per damunt dels caps dels manifestants, en clara actitud provocativa. Els manifestants van reaccionar amb un dels crits habituals de "fora, fora, fora la bandera espanyola" i es va produir un encreuament de paraules entre la persona que duia la bandera espanyola i un parell més que li van donar suport amb alguns dels participants a la manifestació dels Avis i Àvies. Després del pas dels manifestants, l'home de la bandera va retornar a la parada de Vox.

A part d'aquest incident, la concentració dels Avis i Àvies va discórrer dins els paràmetres habituals. Un cop entrats al mes de novembre, la presència de turistes gairebé ha desaparegut i ahir, amb el dia ventós que feia, la presència de gent pel mercadet ambulant era escassa. Els Avis i Àvies van concentrar-se a la plaça de la Vila per iniciar l'acte amb el cant de l'Estaca i enfilar el carrer de Gimbernat per a fer el recorregut habitual pel voltant del mercadet. Un cop de nou a la plaça de la Vila, es va tancar l'acte amb els Segadors i amb crits d'Independència. En l'apartat de notificacions, els Avis i àvies van comunicar que avui dijous anirien a la concentració dels Avis i Àvies de Reus, en motiu que avui compleixen els dos anys de manifestacions.

Comenta aquest article