Cultura

Música

El Festival Accents continurà, demà, amb un concert/tast de vi amb Menut al Centre Cultural

Sortegem dues entrades dobles pel concert de demà protagonitzat per Menut (envia un mail amb el teu nom i tf a revcam@tinet.org)

Per Redacció

Menut oferirà un concert, demà, al Centre Cultural
Menut oferirà un concert, demà, al Centre Cultural | Cedida

L’edició 2019 del Festival Accents continua, aquest cap de setmana, amb dues propostes singulars. Demà divendres, a les 20.30 hores, tindrà lloc a la Sala Àmbits del Centre Cultural el concert / maridatge entre la música de Menut i els vins de la DO Catalunya. Després, diumenge 10 de novembre a les 19 hores, el Convent de les Arts d’Alcover acollirà per segon any consecutiu el Festival Accents, amb concret amb l’estrena absoluta del nou espectacle del duet francocatalà Formiga And Cigale, acompanyat en aquesta ocasió per la música de la Cobla Principal de Tarragona.

Carles Blanch, com a Menut, és un jove músic de Móra la Nova que va guanyar el Premi Joventut del concurs Sona 9 2018 de la revista Enderrock, gràcies al qual acaba de treure el seu primer disc Terra d’argila, una renovació de la música folk procedent de les Terres de l’Ebre. Al seu costat, la proposta també de neofok de Formiga and Cigale, que fa uns mesos van triomfar en el concert inaugural del Vermusic de Reus, torna ara per presentar-nos les cançons que han popularitzat però acompanyada del so d’una cobla amb llarga trajectòria com és la Principal de Tarragona.

Les entrades per aquests dos concerts de l’Accents es poden adquirir a:

www.entradium.com/es/events/concert-maridatge-amb-menut-i-els-vins-de-la-do-catalunya (7euros)

www.conventdelesarts.cat (11 euros anticipada / 12 taquilla)

 

Sorteig d'entrades pel concert de Menut

Sortegem dues entrades dobles pel concert de demà protagonitzat per Menut (envia un mail amb el teu nom i tf a revcam@tinet.org)

Comenta aquest article