Informació general

Ventada

Nombroses incidències a Cambrils per l'intens temporal de vent

Els Bombers van realitzar prop d'una cinquantena de sortides a Cambrils, durant la franja del migdia, per la caiguda d'arbres, palmeres i el despreniment d'alguns elements estructurals

Per Redacció

Arbre de grans dimensions que va caure a l'estació de trens
Arbre de grans dimensions que va caure a l'estació de trens | Berta Ruiz

El temporal de vent d'ahir diumenge, amb ratxes de prop de 130 km/hora, va deixar nombroses incidències a diferents punts del municipi. Des de Bombers s'ha informat que a Cambrils van realitzar prop d'una cinquena de sortides –entre les 12 i les 15.30 hores aproximadament– per la caiguda d'arbres, palmeres i despreniments de diferents elements estructurals com les xapes metàl·liques d'obres, cartells publicitaris, antenes o les claraboies d'alguns edificis. A destacar la gran quantitat de branques i arbres caiguts. Un dels més espectaculars es va produir a la mateixa estació de trens de Cambrils, on va caure un arbre de grans dimensions. Al llarg de l'avinguda de la Diputació també van caure algunes palmeres i pins a la zona del passeig Marítim, així com al parc del Pinaret, on diferents punts no van aguantar la força del vent.

Tall en el transport ferroviari

El fort vent va provocar també incidències en el transport ferroviari a les comarques de Tarragona, afectant diverses línies. A causa de la caiguda d'arbres a la via es va tallar la circulació entre Mont-roig del Camp i Cambrils i entre Cambrils i Tarragona. La circulació de trens entre Cambrils i Tarragona va quedar restablerta a les nou de la nit, segons va informar Protecció Civil. El tall, a causa del temporal de fort vent, va durar més de quatre hores i va afectar el servei de les línies de Rodalies RT2 i R16, així com la circulació dels combois de Llarga Distància del Corredor Mediterrani Barcelona-València.

Sense subministrament elèctric

Per altra banda, la ventada també va deixar sense subministrament elèctric 5.220 abonats de Reus i 990 de Cambrils. A nivell circulatori, fins a set caravanes i un camió van bolcar ahir a causa del fort vent, alguns d'ells a l'AP-7, entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, segons dades dels Mossos d'Esquadra. No es van produir ferits de gravetat.
 

Comenta aquest article

Galeries relacionades