El CH Cambrils perd a la pista del Súria i segueix sense sumar cap victòria

Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CH Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

Segona Catalana

CH Súria 30 - Moldtrans CH Cambrils 23

Nova derrota de l'equip cambrilenc que encara no ha aconseguit cap victòria en el que portem de temporada. En un desplaçament –a la pista del Súria– amb pocs efectius, el CH Cambrils va iniciar el partit molt lluitador. De fet, en els primers minuts el marcador de 8 a 6 mostrava la igualtat entre ambdós equips, malgrat que els cambrilencs havien patit l'expulsió d'un jugador amb targeta vermella. Abans del descans però, els locals van prémer l'accelerador i van deixar un resultat de 17 a 10. La falta d'encert de cara a porteria i la falta de concentració en defensa del Cambrils van tornar a ser un handicap per a l'equip. Ja en la segona part, amb l'àmplia diferència del Súria, el CH Cambrils no va poder reduir l'avantatge fins arribar al definitiu 30 a 23.

Aquest proper dissabte 2 de novembre, a les 20 hores, l'equip rebrà la visita de l'Handbol Sant Vicenç.