Esports

Futbol

El Cambrils Unió fa la presentació dels seus 37 equips per a la temporada 2019-2020

Per Redacció

Foto de grup de tots els jugadors del Cambrils Unió per aquesta temporada
Foto de grup de tots els jugadors del Cambrils Unió per aquesta temporada | Cedida

El passat diumenge 27 d'octubre, Cambrils Unió va fer la presentació dels seus 37 equips per a la temporada 2019-2020. En un dia amb una excel·lent climatologia, els blaus van fer la presentació oficial amb els seus més de 400 jugadors federats. Tots ells van fer la volta d'honor a l'estadi municipal de futbol de Cambrils, acompanyats de familiars i amics que omplien les graderies.

Els parlaments van anar a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– qui va refermar l'aposta de l'Ajuntament per seguir eixamplant el gruix de la base de l'entitat, mentre que la regidora d'Esports –Natàlia Pleguezuelos– va deixar palès el compromís de l'equip de govern en la millora de les instal·lacions municipals. Per cloure el torn de parlaments, el president del Cambrils Unió –Francisco Javier Ferre– es va adreçar als pares i mares dels jugadors per agrair-los tot l’esforç realitzat, així com el seu compromís en aquesta nova temporada.

L'acte de presentació oficial dels equips del Cambrils Unió també va comptar amb la presència del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol –Josep Vives–, el directiu de la FCF –Rafael Pinedo–, els delegats comarcals Josep Rovira (Baix Camp) i Diego Ávila (Tarragonès) i l'expresident de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.

Diferents imatges de l'acte de presentació dels equips del Cambrils Unió, el passat diumenge

 

Comenta aquest article