Hoquei

El Cambrils CH guanya al Ribes en una trepidant remuntada en els dos últims minuts del partit

Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Cambrils CH, aquesta temporada | Berta Ruiz

Hoquei

Cambrils CH 6  - CP Ribes 5

El Cambrils CH va guanyar, el passat dissabte, per 6 a 5 davant del Ribes. El partit va començar amb un gol en contra després que un atacant desviés un xut lateral. Els cambrilencs van empatar amb un gol d'Òscar. A falta de 10 minuts, Adrià posava el 2 a 1 i, a falta de 4, novament Òscar marcava el 3 a 1 amb el que s'acabaria la primera meitat.
En la segona part, els visitants van reduir distància amb un contracop als dos minuts de joc, però en la següent jugada, Òscar firmava el seu hat trick particular. Tot i ser superiors al rival, els cambrilencs van veure com el Ribes es posava a un gol. Poc després, els visitants van tenir una falta directa per posar l'empat però Oriol la va aturar. A falta de 7 minuts, el Ribes va empatar i un minut després es va posar per davant. Anant per sota en el marcador, Adrià va errar dues faltes directes. Per sort, a falta de 2 minuts Òscar empatava el partit amb un remat lateral i a un minut del final, Luciano posava el 6 a 5 definitiu al marcador.

Aquest dissabte a les 18 hores, els cambrilencs visitaran la pista del cuer –el Ripollet– amb l'objectiu de sumar els primers tres punts fora de casa.