Esports

Vela

Tres podis per a l'equip d'Optimist del Club Nàutic Cambrils al Gran Premi Club Nàutic El Masnou

Per Redacció

Part de l'equip del CN Cambrils que es va desplaçar a la competició
Part de l'equip del CN Cambrils que es va desplaçar a la competició | Cedida

Bona part de l’equip d’Optimist de G1 i G2 del Club Nàutic Cambrils va participar, el passat cap de setmana, al Gran Premi Club Nàutic El Masnou. Diumenge tornaven a casa amb molt bones sensacions i millors resultats. Així, els deu integrants de l’expedició van poder disputar cinc proves de les sis programades entre dissabte i diumenge navegant amb un total de 113 regatistes arribats de diferents punts del país.

Després d’unes òptimes condicions meteorològiques per a la competició, arribava l’hora del repartiment de premis. En G1, pujava al pòdium Joan Domingo com a primer Sub11 i Joan Fargas com a segon Sub13. D’altra banda, en G2, era Ariadna Ferrer qui obtenia trofeu per la seva tercera posició Sub16. La resta d’integrants de Cambrils van ser Laura Williams, Miguel Garcia i Guillem Mateu en G1 i Gonzalo Alberto, Sergi Muñoz, Iker Múgica i Joan Gil en G2, quedant tots ells de la meitat cap a dalt de la taula. Tant l’equip de regatistes com el de monitors van assegurar que els bons resultats assolits eren "gràcies a la bona feina feta en equip i el compromís en cada competició".

La prova de nivell 2 forma part del Circuit Català Optimist 2019-2020 i estava organitzada pel Club Nàutic El Masnou per delegació de la Federació Catalana de Vela.

Comenta aquest article