Ajustada derrota del CB Cambrils a la pista de l'AE Claret de Valls

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils, aquesta temporada | Berta Ruiz

AE Claret 79 - Hyundai CB Cambrils 73

Antonio Cañete (2), Alex Rodríguez (19), Pablo Fernández (11), Rubén Molina (5), Ramon Paris (5) – Ferran Martin (2), Emmanuel Sanfilippo (5), Enric Maduell (10), Marc Torrente (5), Oscar Font (2) Andreu Febrer (7)

3 Triples (1 Sanfilippo, 1 Rodríguez, 1 Fernández). 12/17 Tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminat: Torrente

Parcials: 19-25 / 22-20 / 21-16 / 17-12

En el desplaçament del sènior masculí del CB Cambrils a Valls, els detalls van marcar el desenllaç del partit que finalment va caure del costat local. En el primer quart, els cambrilencs van sortir molt concentrats –per no tenir sorpreses com en l’últim desplaçament– van aconseguir posar a l’equip rival amb moltes dificultats per anotar. Per la seva part, l’atac blau –amb molt bones decisions– va fer que s'arribés al final del període per davant en el marcador (19-25). El segon quart va començar amb dubtes i els visitants van retallar distàncies fins al minut 3 (26-27), en el què els cambrilencs van reaccionar trobant bones accions per anotar. Els visitants en canvi, es mantenien dins el partit amb un gran encert des de la línia de tir lliure: 9/9 per a l’AE Claret i 1/1 per al Hyunday-CB Cambrils, en aquest quart. Es va arribar al descans amb un resultat de 41a 45.

El tercer quart, també va estar marcat per la igualtat en el marcador, però els locals aconseguien posar-se per davant en el marcador a partir del minut 3 (50-47). Els cambrilencs no van abaixar els braços i a base del treball defensiu, arribaven a l’últim minut del període amb un 60-61 a favor, però una acció desafortunada per una errada de concentració, feia què, a falta de 3 segons pel final, es fes una falta personal a un jugador del AE Claret quan llençava de 3 punts. Anotava 2/3 tirs lliures i els locals aconseguien un avantatge d’un punt (62-61)

L’últim quart va seguir la mateixa tònica d’igualtat que els dos anteriors, però els cambrilencs es veien mancats per la diferència de faltes personals que els xiulaven respecte al rival (acabant al final del matx amb una diferència de 10 faltes, 18 locals per 28 visitants). Però tot i aquest factor, el Hyundai-CB Cambrils continuava concentrat i no va marxar en cap moment del partit, en contra del que havia passat en l’últim desplaçament. No va ser fins el minut 8 on succeiria una jugada clau que marcaria el desenllaç final del partit. Amb possessió per treure de banda l’equip visitant, el jugador que treia des de la banda, va cometre la violació de posar un peu dins del camp abans de deixar anar la pilota per passar-la a un dels seus companys, amb la mala sort que els àrbitres no ho van veure, i la jugada va continuar acabant amb un triple visitant, que posava el marcador amb 77-69 a falta de 2 minuts. Els cambrilencs escurçaven diferències fins els 4 punts entrat l’últim minut (77-73), però els locals anotaven una cistella de 2 punts (79-73), deixant la diferència a 6 punts. Diferència que ja no es va poder retallar, ja que l'última opció per poder anotar, els cambrilencs no la van saber aprofitar.

Tot i la derrota, tots els jugadors van demostrar durant tot el partit l’actitud i les ganes que tenen per competir. El proper partit el tornaran a jugar com a visitant el proper dissabte a les 19:15 hores a Reus contra el Reus Deportiu B.