Cultura

Música

El festival Accents s'estrena a Cambrils amb l'actuació de Maria Rodés a la Cripta

Per Josep Maria Ferrando

Concert de Maria Rodés, acompanyada a la guitarra per Isabelle Laudenbach
Concert de Maria Rodés, acompanyada a la guitarra per Isabelle Laudenbach | Josep Maria Ferrando

Ahir al vespre, la Cripta va acollir l’actuació de la cantautora Maria Rodés en el marc del 6è Festival Accents. És la primera actuació d’enguany d’aquest festival que al llarg d’aquests anys ha consolidat una oferta musical i artística que abasta cinc ciutats i pobles del Baix Camp: Reus, Cambrils, Riudoms, Alcover i Mont-Roig del Camp.

El concert de Maria Rodés, acompanyada a la guitarra per Isabelle Laudenbach, va captivar des del primer moment al públic assistent en una actuació plena de força i a la vegada intimista, barrejant peces pròpies i adaptacions de músiques i sons de diversos registres musicals. El Concert es va centrar en el projecte Eclípica un treball a l’entorn del seu tiet besavi, Lluís Rodés, astrònom, meteoròleg i director de l’Observatori de l’Ebre. Maria Rodés també va aprofitar per interpretar diverses cançons del nou projecte musical que prepara juntament amb Isabelle Laudenbach, que amb el nom Lilith base les seves lletres en el món de les bruixes. De nou un concert de luxe a la Cripta.

Els propers concerts del Festival Accents a Cambrils són el 26 d’octubre al Casal Parroquial amb Arrels de Gràcia, el 8 de novembre al Centre Cultural amb Menut i tast de vins de la DO CAT i el 24 de novembre a la Cripta amb Verdcel.

Comenta aquest article