Informació general

Sentència

Segona nit de caos a Tarragona

Una furgoneta dels Mossos va atropellar un jove que es troba ingressat amb traumatisme cranioencefàlic i un dels detinguts és un jove cambrilenc que a les 11 del matí ha sortit en llibertat

Per Lluís Rovira i Barenys

Aldarulls del passat dimarts a la nit a Tarragona
Aldarulls del passat dimarts a la nit a Tarragona | Lluís Rovira i Barenys (fotograma)

Tarragona va viure, ahir, una nova nit de caos amb enfrontaments entre manifestants i policia. El fet més greu es va produir quan una furgoneta dels Mossos d'Esquadra va atropellar dos joves manifestants, un dels quals es troba ingressat a l'hospital Joan XXIII amb traumatisme cranioencefàlic. D'altra banda, un altre jove cambrilenc figura entre els detinguts d'ahir a la nit a Tarragona. La tercera nit d'aldarulls a Catalunya s'ha saldat amb una trentena de detinguts i gairebé cent ferits.

Tarragona va tornar a ser l'escenari d'enfrontaments durs entre manifestants i policia. Els manifestants venien de fer un tall a l'A-7 i a l'arribar a Tarragona van topar amb un fort dispositiu policial al voltant de l'edifici de la delegació del govern. Una nit més, es van torna a veure barricades amb flames i càrregues policials fins a mitja nit. Aquest escenari d'enfrontaments també es va viure amb molta intensitat a Barcelona i, també, a Lleida, Girona i Manresa entre d'altres ciutats del país.

Quart dia de mobilitzacions

Aquest matí de dijous continuen els talls a diferents carreteres catalanes. El més proper és el que hi ha a l'autopista Ap-7 al terme municipal de Mont-roig del Camp. D'altra banda el centre de Barcelona està tot tallat al trànsit i les línies R1, R3 i R4 de rodalies estan inoperants per talls de manifestants a les vies.

 

Comenta aquest article