Cultura

Espectacle

La cambrilenca Eulàlia Canals i la barcelonina Gessamí Boada clouran, demà, el III Festival Di(vi)nes

Per Redacció

Cartell de les actuacions de la cloenda del III Festival Di(vi)nes
Cartell de les actuacions de la cloenda del III Festival Di(vi)nes | Cedida

Tot és a punt per a la cloenda de la tercera edició del festival Di(vi)nes que tindrà lloc aquest divendres, 18 d’octubre, a les 21.00 hores al Jardí de la Casa Rull de Reus. L’esdeveniment, organitzat per l’associació cultural Etcètera, tindrà dues protagonistes molt especials. La primera serà la cantautora barcelonina Gessamí Boada que es presentarà davant del públic reusenc per primer cop i posarà en escena el seu disc "White flowers". Abans, però, arribarà el tast poètic que farà la jove creadora cambrilenca Eulàlia Canals, de només 16 anys.

De fet, la cambrilenca Eulàlia Canals ja va guanyar, recentment, el Premi Literari AMA que va convocar l’associació Etcètera a nivell de Catalunya i l’entitat cultural l’ha volgut premiar de nou convidant-la a presentar les seves poesies en aquest últim concert del Di(vi)nes. El tercer element serà, com sempre, el vi. En aquesta ocasió, els organitzadors han escollit el Gessamí de Gramona (DO Penedès) per la coincidència amb el nom de la cantant Gessamí Boada.

Aquesta tercera jornada del Di(vi)nes tancarà un festival que en la seva tercera edició s’ha consolidat com una de les propostes musicals de la tardor més atractives del camp de Tarragona i l’única a Catalunya que promou la creativitat en clau femenina convidant només a dones a participar-hi.

Comenta aquest article