Informació general

Turisme

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda celebra el seu 30è aniversari amb el tradicional sopar de final de temporada

Per Redacció

Un moment del sopar de celebració del 30 aniversari de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda
Un moment del sopar de celebració del 30 aniversari de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda | Cedida

Un centenar de professionals vinculats al món de l’hoteleria van assistir, aquest passat dimarts, a la XXI edició del sopar de final de temporada de l’Associació Hotelera Salou- Cambrils-La Pineda. El tradicional esdeveniment es va celebrar a l'hotel Best Marítim de Cambrils, recentment reformat.

Aprofitant que l’entitat presidida per Xavier Roig està de celebració, la XXI convocatòria del sopar va estar marcada per la commemoració del 30è aniversari de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. Així doncs, Roig va agrair la col·laboració i unió de tot el sector hoteler durant aquests 30 anys i també va donar les gràcies a la cadena Best Hotels i, més concretament, a la direcció de l'hotel Best Marítim per la càlida vetllada que van organitzar per a tot el col·lectiu.
Durant el sopar es va realitzar un homenatge a la subdirectora del Medplaya Hotel Calypso, Ellen Luppens, i també al propietari del Grup Palas, Indalesi Salas, als quals se’ls va reconèixer la seva llarga trajectòria dins del sector hoteler a la Costa Daurada.

Actualment, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda la conformen 86 establiments associats –el 95% dels establiments hotelers de la zona–, i representa el 86% de les places de la Costa Daurada. Dóna feina a més de 10.500 persones.

Comenta aquest article