Handbol

El CH Cambrils es deixa escapar la victòria a casa contra l'Handbol Maresme

El CH Cambrils i l'Handbol Maresme van empatar en el partit disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana

Moldtrans CH Cambrils 24 - Handbol Maresme Llavaneres 24

Ensopegada a casa de l'equip sènior del CH Cambrils en un partit entretingut per al públic, però amb moltes errades tant en defensa com en atac. Primers minuts de domini visitant i petits avantatges en el marcador. Posteriorment arribava la reacció cambrilenca que aconseguia capgirar el resultat i, a partir d'aquí, semblava que el CH Cambrils tornava al bon joc.  Durant la primera part hi va haver molta alternança en el marcador i cap dels dos equips dominava a l'altre. Es va arribar al descans amb un ajustat 17 a 16. En el segon període va seguir la mateixa tònica. Quan semblava que els locals podrien endur-se la victòria, diferents desajustos defensius van donar vida a l'Handbol Maresme Llavaneres. De fet, els visitants aconseguien l'empat a cinc segons del final i repartiment de punts per als dos equips.