Futbol sala

Treballadíssima victòria del Mediterrani davant el Torrefarrera

Imatge del partit entre el Mediterrani i el Torrefarrera, el passat dissabte al vespre | Berta Ruiz

Futbol sala              Divisió d'Honor Provincial           Grup 3

CFS Mediterrani 4 - Torrefarrera 3

Partit molt i molt treballat del Mediterrani davant d'un molt bon equip, el Torrefarrera i que es va saldar amb la primera victòria de la temporada en l'estrena a casa davant l'afició. El partit començava amb un bon ritme de joc i amb molta igualtat pels dos equips però ven aviat els locals aconseguien avançar-se en el marcador amb dos sensacionals gols, el primer des de camp propi obra d'Albert Chafer, i el  segon amb un gran xut de Martín Camacho. Els visitants no van afluixar i van aconseguir retallar distàncies en el marcador amb un gol i amb el resultat de 2 a 1 s'arribava al descans.
A la segona part qui va portar tot el pes del partit van ser els visitants que físicament eren molt forts. Els locals van saber fer una bona defensa amb moltes ajudes i unes grans intervencions del porter local Lolo. Quan mes patia l'equip local van aparèixer dues genialitats del jugador mes desequilibrant de l'equip, Albert Chafer, que va marcar dos espectaculars gols i ficava el marcador amb un 4-1 a favor de l'equip local a falta de dos minuts pel final. Tot feia pensar que el que quedava de partit seria plàcid pels cambrilencs però en qüestió de 20 segons el Mediterrani va encaixar dos gols i col·locava el marcador en el 4-3 definitiu. Els darrers instants de partit el Mediterrani va saber aguantar i amb un gran esforç d'equip es va endur una victòria treballadíssima. Els jugadors més destacats de l'equip van ser Albert Chafer i Lolo.

Aquest proper dissabte el Mediterrani jugarà a la pista del FS Salou B.