El CFS Laguna empata a casa contra l'Esparreguera i suma el primer punt de la temporada

Partit entre el Laguna i l'Esparreguera, disputat el passat dissabte a la tarda
Partit entre el Laguna i l'Esparreguera, disputat el passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

CFS Laguna 2 - Esparreguera 2

Repartiment de punts en el partit que van disputar el passat dissabte a la tarda el CFS Laguna i l'Esparreguera –que es presentava a Cambrils en el lloc 11 de la classificació–. D'entrada, les coses van començar bé per a l'equip cambrilenc que s'avançava en el marcador en el minut 6 de joc amb un gol de Pujol. El Laguna va mantenir l'avantatge durant pràcticament tot el primer període, però a tres minuts del descans, els visitants feien l'empat. Ja en la segona part, als nou minuts de la represa, el Laguna tornava a marcar i se situava per davant en el marcador gràcies a un gol d'Ismael. Amb el marcador advers, l'Esparreguera no es va donar per vençut i va pressionar per treure algun punt positiu. A falta de tres minuts per al final, els visitants marcaven el seu segon gol i deixaven el definitiu 2 a 2.

Després de tres derrotes en els tres primers partits de lliga, el Laguna sumava el seu primer punt. L'equip cambrilenc però, se situa com a cuer del grup. La propera jornada, l'equip local es desplaçarà a la pista de La Sentiu, equip que també ha encaixat tres derrotes i ha sumat una victòria aquesta temporada.