Esports

Futbol

El Cambrils Unió derrota in extremis al Montblanc i suma la primera victòria de la temporada

Per Redacció

El partit es va disputar, aquest dissabte passat al vespre, a l'Estadi Municipal cambrilenc
El partit es va disputar, aquest dissabte passat al vespre, a l'Estadi Municipal cambrilenc | Lluís Rovira i Barenys

Futbol           Segona Catalana            Grup 6

Cambrils Unió 4 - CF Montblanc 3

Primer triomf de la temporada pel Cambrils Unió que permet a l'equip sortir dels llocs de la cua de la classificació i situar-se en el 13è lloc. El partit es va disputar en un horari inusual, a les 20h, i en el camp tampoc habitual, el camp 2 de la zona esportiva municipal.

El Cambrils Unió es va avançar ben aviat en el marcador, amb gol de Chufi al minut 2 de partit. El Montblanc, per la seva part, va empatar al minut 12 en l'única rematada que van fer durant la primera part. Aquesta primera part es va caracteritzar per l'absència d'oportunitats de gol per part dels dos equips però amb un lleuger domini i amb més arribada per part dels jugadors locals. A la segona part les coses van canviar per complet. Al minut 47 el jugador del Cambrils Unió Dani Saez marcava, de penal, el 2 a 1 i a partir d'aquest moment el partit va entrar en una fase de bronques continuades, amb joc brut i queixes reiterades a l'àrbitre. L'àrbitre va ensenyar sis targetes grogues a jugadors del Cambrils Unió i cinc a jugadors del Montblanc, una a l'entrenador i una targeta vermella directe a un jugador del Montblanc, amb el partit acabat.

A la recta final del partit, a partir del minut 79, es van marcar 4 gols en cinc minuts. Chufi va marcar el 3 a 1 al minut 79 i el Montblanc va empatar el partit amb dos gols, als minuts 82 i 83 de partit. Un minut després, al 84, Chufi marcava el definitiu 4 a 3 i desfeia l'empat. Cal dir que Chufi, amb un total de 4 gols, s'ha col·locat com a cinquè màxim golejador del grup.

El proper diumenge, el Cambrils Unió jugarà al camp de l'Ampolla.

Comenta aquest article