Timbalers

Els Nyanyos animen la 10a Cursa Popular d'Anyòs, a Andorra

Els Nyanyos a la Cursa Popular d'Anyòs
Els Nyanyos a la Cursa Popular d'Anyòs | JoanMi Marzo

Per tercer any consecutiu, la colla cambrilenca de timbalers Cop de Cap ha pujat a terres andorranes per animar la Cursa Popular d'Anyòs, a Andorra. Però aquest any han sigut els petits de la colla, els Nyanyos, qui han picat fort per escalfar els corredors. La 10a Cursa Popular, organitzada pel Complex AnyósPark de Andorra, i que es va celebrar el passat 29 de setembre, enguany, va estar amenitzada pel grup infantil de timbalers Nyanyos.
Les actuacions van començar el dissabte 28 de setembre a la tarda, animant l’arribada dels corredors i dels clients de l’hotel Resort AnyósPark, un hotel en un entorn idíl·lic a peus de les muntanyes a La Massana. Diumenge al matí, els petits timbalers de Cambrils van animar la sortida i arribada de les curses d’adults així com la nova edició de la cursa infantil. Enguany, la 10a Cursa Popular d’AnyósPark ha comptat amb més de 500 participants en la modalitat d’adult i una cinquantena en la d'infantil, per menors de 6 anys.
Els Nyanyos són la colla infantil dels timbalers Cop de Cap. Amb tres anys d’història, porten ja més d’una vintena de sortides entre les quals destaquen la Nit del Foc de Cambrils i les sortides amb la Farnaqueta. Encara que només porten tres anys d’existència ja compten amb més d’una trentena de nens entre les seves files. Aquesta actuació per terres andorranes posa punt final a aquesta temporada 2019 plena d’experiències. Ara toca preparar la següent sortida, amb noves incorporacions, noves cançons i nous reptes.