Informació general

Neteja

Unes quaranta persones participen a l'acció de neteja de la platja del Regueral

Aquesta acció va estar organitzada per Secomsa i en total es van recollir uns 20 kg de brossa

Per Redacció

El lloc d'informació i d'emmagatzematge dels resudus es va situar al passeig del Regueral
El lloc d'informació i d'emmagatzematge dels resudus es va situar al passeig del Regueral | Lluís Rovira i Barenys

Una quarantena de persones van participar en l'acció "Netegem la platja", celebrada aquest passat diumenge al matí i organitzada per Secomsa, l'empresa pública comarcal que s'ocupa de la gestió dels residus en 27 dels 28 municipis de la comarca, inclosa la nostra població.

En aquesta acció del passat diumenge es van recollir gairebé 20 kg de brossa. La majoria dels residus recollits van ser burilles, envasos de menjar ràpid i brides. Aquestes últimes es van recollir sobretot a la zona de voleibol de la platja i possiblement siguin restes de publicitat o muntatges d'activitats esportives que s'hi organitzen. L'acció de neteja es va dur a terme durant una hora i, en finalitzar, es van separar les diferents fraccions recollides (envasos, paper i cartró, orgànica i rebuig ) i es van pesar.
 
Per finalitzar l'activitat es va repartir esmorzar i aigua entre les persones participants i es van sortejar dos passejos en veler obsequi del Club Nàutic de Cambrils; dos mesos de classes de rem oferts per l'entitat esportiva Vent d'Estrop i un bateig de submarinisme obsequi de Glups Diving. Secomsa ha promogut aquesta iniciativa per conscienciar sobre la necessitat de millorar la recollida selectiva i la protecció del nostre entorn natural més immediat.

L'acció de neteja es va fer a la platja del Regueral, aquest passat diumenge al matí / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article