El Laguna encaixa la tercera derrota, a la pista de l'Olesa, en el tercer partit de lliga

Imatge d'un partit de lliga del Laguna a casa, aquesta temporada
Imatge d'un partit de lliga del Laguna a casa, aquesta temporada | Berta Ruiz

Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala

FS Olesa 6 - CFS Laguna 4

El Laguna va encaixar la seva tercera derrota consecutiva en el tercer partit de lliga.L'equip cambrilenc, que es desplaçava a la pista de l'Olesa, va començar el partit amb bon peu avançant-se en el marcador amb un 0 a 2 després dels gols de Gavilan i Rafa, en els minuts 4 i 11 de joc. A partir d'aquí va arribar la reacció local amb tres gols abans del descans, l'últim de penal. Als pocs minuts de la represa, el Laguna va aconseguir marcar i fer l'empat gràcies a un altre gol de Gavilan. Amb l'empat en el marcador, l'Olesa va pressionar més i va prendre, novament, l'avantatge en el marcador amb dos gols en els minuts 28 i 30 de joc. A falta de quatre minuts del final, Unai retallava distància pel Laguna fent el 5 a 4, però en el darrer minut de partit, els locals arrodonien la victòria amb el seu sisè gol.

Amb aquesta nova derrota, el Laguna encara no ha sumat cap punt i se situa penúltim juntament amb l'Alcoletge que és cuer amb zero punts. El proper dissabte, a les 16 hores, l'equip rebrà la visita de l'Esparreguera.