Cultura

Música

5è Jazz al Parc&Fideujazz, tot un èxit de participació

El parc del Pescador va acollir dues tongades de concerts, aquest cap de setmana, en el que és l'acte central de la Mostra Internacional Jazz&Blues

Per Lluís Rovira i Barenys

Actuació de The Soul Machine, ahir a la tarda, al parc del Pescador
Actuació de The Soul Machine, ahir a la tarda, al parc del Pescador | Lluís Rovira i Barenys

Gran èxit de participació, aquest passat dissabte i diumenge a la tarda, del 5è Jazz al Parc&Fideujazz, integrat dins l'11a Mostra Internacional Jazz&Blues. El parc del Pescador va acollir dues tongades de concerts, aquest cap de setmana, en el que és l'acte central de la Mostra que van aplegar més de 2.000 persones en total, segons càlculs fets per l'organització. El grup Pau Mainé Trio va encetar les actuacions, el dissabte, i van seguir The Gagarins i Dani Nel·lo + Los Saxofonistas Salvajes, com a caps de cartell. Ahir diumenge va ser el torn dels falsetencs The Soul Machine i de la cantant Koko Jean acompanyada de The Tonics. Els dos dies de concert, el públic assistent va poder menjar fideus rossos prèvia adquisició del tiquet corresponent.

La 11a edició de la Mostra Internacional Jazz&Blues ha fet, enguany, un sal qualitatiu. El Jazz al Parc&Fideujazz d'aquest cap de setmana s'ha fet, per primera vegada, a l'escenari gran del parc del Pescador. Segons explicava Isaac Albesa, programador del Festival, a Revista Cambrils, "hem potenciat el nivell dels grups i això s'ha notat amb més afluència. També s'ha comptat amb un equip de so més potent". Albesa assenyalava que "sempre que puguem i continuem tenint el suport de l'Ajuntament i de la gent, ho seguirem fent i mirarem de portar grups més grans".

La Mostra de Jazz&Blues, però, continua i encara falten tres concerts per a que finalitzi. Els dos propers concerts es faran al pub La Boheme. El primer es farà aquest divendres 11 d'octubre amb l'actuació de Stromboli Jazz Band i el segon se celebrarà el 18 d'octubre amb l'actuació de Gabriel Amargant Trio. El darrer concert es farà el 10 de novembre a la Cripta de l'Ermita amb l'actuació del grup Seismic.

Koko Jean + The Tonics van tancar la Mostra / Foto: Lluís Rovira i Barenys
Actuació de Pau Mainé Trio, aquest passat dissabte al vespre / Foto: Lluís Rovira i Barenys
El públic assistent va poder comprar fideus rossos dins del Jazz al Parc&Fideujazz / Foto: Lluís Rovira i Barenys