Esports

Bàsquet

Àmplia derrota del CB Cambrils a la pista del Torredembarra

Per Redacció

Imatge del primer partit de lliga del CB Cambrils disputat l'anterior cap de setmana al Palau Municipal d'Esports
Imatge del primer partit de lliga del CB Cambrils disputat l'anterior cap de setmana al Palau Municipal d'Esports | Berta Ruiz

Bàsquet sènior maculí (Tercera Catalana)

Torredembarra BC 72 - Hyundai CB Cambrils 55

Antonio Cañete (2), Alex Rodríguez (13), Pablo Fernández, Pere Tost (1), Oscar Font (9) – Emmanuel Sanfilippo (5), Rubén Molina (4), Joan Berenguer (2), Ramon Paris (6), Enric Maduell (4), Marc Torrente , Andreu Febrer (9)

2 Triples (1 Rodríguez, 1 Font). 19/39 Tirs lliures. 30 faltes personals. Eliminat: Torrente

Parcials: 18-12 / 22-18 / 15-12 / 17-13

El primer partit com a visitant del Hyundai-CB Cambrils es va saldar amb una derrota contundent contra un rival –el Torrembarra– que tenia les coses molt clares de com jugar el seu partit. Els cambrilencs no van aconseguir entrar-hi dins, exceptuant alguns pocs minuts; més pendents dels factors externs que en trobar el joc que la setmana anterior els hi va donar tant bon resultat.

El primer quart va començar amb una cistella del Cambrils, l’únic moment que van estar per sobre en el marcador. El Torredembarra B.C. anava anotant amb facilitat, en canvi als cambrilencs els hi costava molt tenir ocasions clares, i les que tenien no les sabien aprofitar. En el segon quart, es va veure una millora en la concentració del CB Cambrils, i això feia que no s’eixamplés la diferència fins al minut 4 (23-20). A partir d’aquí els de Torredembarra anaven anotant des de la línia de tir lliure, i aconseguien distanciar-se en el marcador fins al 40-30 de la mitja part. La defensa no estava funcionant i això feia que no trobessin la confiança necessària.

Ens els quatre primers minuts del tercer període es van veure els millors del partit. Però en el minut 5, dues tècniques a la banqueta, acompanyat de 2 tirs lliures, feia retornar les males sensacions de l’inici del matx (45-33), i els cambrilencs tornaven a marxar del partit, pendents de les provocacions del rival, i del que xiulaven o no els arbitres. Tot i així s’arribava al final del quart amb possibilitats (55-42). L’inici de l’últim quart, donava una mica d’aire a les aspiracions de remuntada (55-48 minut 3). Però el gran encert del Torredembarra B.C. des de la línia de 3 punts (8 al final del partit) no van donar opció a cap reacció, i la distància es va eixamplar fins el 72-55 final.

El proper partit del sènior masculí serà a casa, el diumenge 13 d'octubre a les 12:30 hores contra el Segurincat – Vet- CB. Salle Reus.

Comenta aquest article