Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa

La XXIX Milla Urbana de Vandellòs es disputarà el proper dissabte 5 d'octubre

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Milla urbana de Vandellòs
Imatge d'arxiu de la Milla urbana de Vandellòs | Cedida

El Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Vall de Llorers” de l’Escola Valdelors han organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de l’Àrea d’Esports, la XXIX Milla Urbana de Vandellòs per al dissabte 5 d’octubre. Les persones interessades a participar en aquesta competició s’hi podran apuntar fins a mitja hora abans de l’inici de cadascuna de les curses al carrer de Fatxes (la primera, la dels barrufets, està prevista a partir de les 17h; i la darrera, la de la categoria absoluta masculí, a les 18.45h). La inscripció és gratuïta i es podrà fer a partir de les 16.30 h.

El recorregut començarà al carrer de Fatxes i les distàncies de les curses oscil·laran entre els 325 metres (1 tomb), per als més petits; i els 1.609 metres de la milla (5 tombs). Hi haurà un premi especial de 100 euros per al participant que faci el rècord del circuit en les categories absolutes. En el cas de les categories barrufets i prebenjamí, es lliurarà una medalla a tots els participants; i en la resta de categories, trofeus als tres primers i al 1r classificat local.

En acabar la cursa, es farà una xocolatada per als participants i per als seus acompanyants. Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat

 


 

Comenta aquest article