Informació general

Sanitat

L'Hospital Lleuger acollirà, el 9 d'octubre, una sessió de revisions gratuïtes dins de la campanya de prevenció de salut cerebral

Per Redacció

Imatge de la campanya de prevenció de salut cerebral
Imatge de la campanya de prevenció de salut cerebral | Cedida

L'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils acollirà, el proper dimecres 9 d'octubre, una acció emmarcada en la campanya de prevenció de la salut cerebral "Cuida el teu cervell". Des de l'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada –en col·laboració amb la Federació d'associacions de familiars d'Alzheimer de Catalunya– es durà a terme una revisió gratuïta de la salut del cervell. Serà a partir de les 18.15 hores –a la primera planta de l'edifici– i per a més informació es pot contactar als telèfons: 977 26 10 94 / 675 63 64 94.

L'objectiu d'aquesta acció, segons han informat des de l'Associació de Familiars d'Alzheimer Costa Daurada, és la prevenció de la salut cerebral i del deteriorament cognitiu. Aquest projecte facilita l'accés a serveis de valoració neuropsicològica i eines per al diagnòstic que puguin detectar possibles anomalies en el funcionament cognitiu. És important tenir una bona salut cerebral i realitzar valoracions neurològiques periòdiques arribats a l'edat adulta. Un dels primers passos és la realització d'un test escrit per tenir una idea general de l'estat cognitiu de la persona i observar possibles signes de baix rendiment cerebral.

 

 

Comenta aquest article