Societat

Famílies

Es presenta l'Associació Papallones, que reuneix un grup de famílies amb inquietuds sobre la criança dels fills

Per Redacció

Grup de famílies que forma part de la nova associació Papallones
Grup de famílies que forma part de la nova associació Papallones | Cedida

El passat dijous a la tarda, al centre cívic de Vilafortuny, es va presentar una nova associació. Es tracta de l'Associació Papallones, que reuneix un grup de famílies amb nens i nenes de diferents edats i residents a Cambrils i que comparteix diferents interessos i inquietuds relacionats amb la criança dels seus fills i el seu creixement personal. Des de l'associació han explicat a revistacambrils.cat que, "impulsats per les ganes d’aprendre sobre l’acompanyament en la criança, les xarxes de suport, la solidaritat, les inquietuds educatives i la preocupació per la crisi eco-social en què ens trobem, vam decidir unir-nos per crear l'Associació Papallones. Una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure una criança basada en el respecte mutu, la comunicació, l’afecte, l’autoregulació dels nens, el seu creixement i desenvolupament, encoratjant la seva autonomia i ajudant-los a formar una base sòlida d’autoestima".

A més, des de l'Associació Papallones es volen comprometre i donar suport a la comunitat educativa proposant i organitzant activitats que promoguin aquests mateixos objectius. L'associació obre les portes a totes aquelles persones que vulguin compartir i expressar tots els coneixements i dubtes que, com a famílies, "ens ajudin a viure plenament i donar valors d’amor i confiança als nostres fills i filles".

A l'acte del passat dijous es va fer la presentació d'aquesta nova entitat i es van organitzar diferents activitats lúdiques per a la canalla.


 

Diferents imatges de la festa de presentació de la nova associació, el passat dijous

 

Comenta aquest article