Informació general

Mobilització

Es crea la Taula x la Llibertat-Cambrils per consensuar una resposta unitària davant les possibles sentències condemnatòries

La integren tots els partits i entitats socials locals que estan a favor de la independència de Catalunya

Per Redacció

Logo de la Taula x la Llibertat
Logo de la Taula x la Llibertat | Cedida

A Cambrils s'ha constituït la Taula x la Llibertat, un espai obert de coordinació d’organitzacions, partits i agents socials que estan a favor de la Independència de Catalunya. A més de l’ANC, CDR i Avis i Àvies per la Llibertat, hi ha les formacions polítiques locals d’ERC, Junts x Cambrils, i les seccions locals de Primàries i de la CUP. Des de la Taula x la Llibertat es vol denunciar la campanya repressiva que des de fa dos anys afecta a més de mil persones encausades, entre càrrecs electes, activistes i tantes ciutadanes i ciutadans. En un comunicat emès avui, la Taula x la Llibertat afirma que "cal consensuar una resposta unitària davant les possibles sentències condemnatòries en la causa general del Tribunal Suprem contra les preses i presos polítics. L’única sentència que es mereixen és la total absolució, recordem que el dret a l’autodeterminació està recollit per la Declaració de Drets Humans de les Nacions Unides que va subscriure l’Estat Espanyol". El comunicat acaba dient que "les cambrilenques i cambrilencs tenim l’oportunitat de recuperar l’esperit unitari de l’1 d’octubre que es va viure a tants municipis de Catalunya. Cap tribunal pot aturar el dret legítim de Catalunya a decidir el nostre futur com a poble".

Lectura de manifest a la "Plaça 1 d'octubre", demà a les 19h

Demà dimarts dia 1 d'octubre a les 19h, es farà una lectura d'un manifest a la Plaça 1 d'octubre de Cambrils (davant el Club Nàutic, al monument de les Remendadores) per tal de reivindicar la lluita ciutadana d'aquell dia, denunciar la repressió i reclamar que l'Ajuntament oficialitzi el nom d'aquesta plaça. Per això i per finalitzar la campanya del CDR durant el darrer any i mig, es recolliran signatures que es presentaran al consistori aquesta setmana.

Comenta aquest article