Informació general

Veïnat

Nova jornada de «Fem Barri, Fem Festa!» a l'Eixample Platja

Per Berta Ruiz

Imatge de la jornada a l'Eixample Platja, el passat dissabte
Imatge de la jornada a l'Eixample Platja, el passat dissabte | Berta Ruiz

El passeig de Lluís Companys, a l'Eixample Platja, va ser l'escenari el passat dissabte al matí d'una nova jornada de Fem Barri, Fem Festa!, organitzada pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l'Ajuntament de Cambrils. Per fer-ho possible, un cop més, es va comptar amb la participació dels veïns del barri, l'Associació de Veïns Eixample Platja, Secomsa Baix Camp, juntament amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Família.

Com en d'altres ocasions, es van muntar diferents taules d'activitats per a la canalla, així com tallers, manualitats i un espai per jugar als escacs. Hi havia jocs de fusta gegants i casetes per decorar-les, així com paradetes d'entitats i coca i xocolatada per als assistents.

Els barris de l'Eixample Vila i Nou Cambrils, el proper dissabte

El proper cap de setmana, 5 d'octubre, serà el torn de dos barris més. Pel matí, les activitats s'organitzaran a l'Eixample Vila, a partir de les 11 hores, a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer. Ja per la tarda, a les 17 hores, la jornada de Fem Barri, Fem Festa! es traslladarà al parc de Nou Cambrils.

Diferents activitats que es van dur a terme al passeig de Lluís Companys

 

Comenta aquest article