Cultura

Música

La Coral Verge del Camí organitza jornades de portes obertes avui i el proper divendres

Per Redacció

Imatge d'un assaig de la Coral Verge del Camí
Imatge d'un assaig de la Coral Verge del Camí | Cedida

Avui divendres, 27 de setembre, i el proper divendres dia 4 d’octubre, a les 21:30 a la Cripta de l’Ermita, la Coral Verge del Camí torna a programar unes Jornades de Portes Obertes. Es tracta d’una activitat dirigida a totes aquelles persones que vulguin participar en un assaig obert o que estiguin interessades en formar part de la Coral Verge del Camí.

Recordem que la coral cambrilenca va ser fundada l’any 1968 per un grup de cantaires sota la direcció d’Àngel Recasens. Es tracta d’una entitat molt arrelada al municipi i l’any 2018 va celebrar el seu 50è aniversari. Actualment la coral està dirigida pel director i compositor Robert Faltus. Amb aquests assajos de portes obertes la Coral Verge del Camí pretén captar cantaires i continuar la seva evolució en el camp de la música polifònica.

La proposta de les jornades obertes a finals de setembre permetrà introduir cantaires que puguin incorporar-se al repertori del concert de Nadal. Aquesta activitat d’assajos oberts, ja s’havia fet en altres ocasions i sempre s’ha aconseguit animar alguna persona de Cambrils o comarca en conèixer i formar part de l’entitat.

Habitualment la Coral Verge del Camí assaja els divendres des de les 21.30 fins a la mitjanit a la Cripta de l’Ermita de Cambrils. A més del cant coral en tots els seus vessants, la Coral treballa habitualment la tècnica vocal, la percussió corporal i l’expressió rítmica com a part de la preparació musical.

Comenta aquest article