Informació general

Ensenyament

Es presenta, avui, una nova edició del taller d’educació emocional per a joves L’Akadèmia

Per Redacció

L'Ateneu Juvenil és la seu del projecte Akadèmia
L'Ateneu Juvenil és la seu del projecte Akadèmia | Lluís Rovira i Barenys

El Departament de Joventut de l’Ajuntament presenta avui la quarta edició del projecte Akadèmia, destinat a joves de Cambrils entre 18 i 23 anys que vulguin treballar aspectes sobre la seva salut emocional. L’acte es portarà a terme avui dimecres, 25 d’octubre, a les 18 hores, a l’Ateneu Juvenil (avinguda Horta de Santa Maria, 14).

L’Akadèmia és un projecte vinculat al Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona, que imparteixen diferents professionals de format altruista. El taller neix amb la finalitat d’acompanyar a joves per descobrir qui són, quin és el seu lloc al món i quina direcció volen donar a les seves vies. És un procés pedagògic basat en l'educació emocional perquè segueixin fent-se aquest tipus de preguntes i disposin dels recursos necessaris per trobar les seves pròpies respostes.

L’activitat s’inicia el dimecres dia 2 d’octubre de 17:30h a 20:30h a l’Ateneu Juvenil i s’allargarà fins el dia 10 de juny amb la col·laboració de diferents professionals. És totalment gratuït i encara queden places lliures.

Aquest taller d’educació emocional es va acollir des del departament de Joventut partint dels objectius a treballar amb joves en l’àmbit de la salut en el marc del PMJC 2017-2020. La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que seguirà apostant pel treball en l’àmbit de la salut amb joves i ha anunciat que l’incrementarà durant aquest mandat. Gràcies al talent i generositat de prop de 1.000 persones voluntàries compromeses en democratitzar la saviesa entre joves, prop de 30 ciutats ja compten amb la seva pròpia Akadèmia. Des de la seva fundació, el 2011, més de 2.500 joves han passat per les seves aules, convertint-se en un dels moviments ciutadans més grans del món que promouen un nou paradigma educatiu completament gratuït entre els adolescents.

 

Comenta aquest article