Societat

Promoció

Experts alemanys en turisme de reunions visiten Cambrils

Per Redacció

El grup d'organitzadors de congressos alemanys va visitar el port de Cambrils
El grup d'organitzadors de congressos alemanys va visitar el port de Cambrils | Cedida

Un grup d’organitzadors de congressos procedents d’Alemanya, van visitar Cambrils aquest passat divendres 20 de setembre, per tal de conèixer la destinació com a zona amb la intenció de realitzar-hi esdeveniments de l’anomenat turisme de reunions. 

Els agents, un total de 12, van arribar a Cambrils amb una llanxa ràpida procedents de Port Calafat. Al port de Cambrils van ser rebuts per representants de l'Estació Nàutica i van visitar diferents espais com la zona de creuers turístics i gran catamarans, els pantalans dedicats al lloguer de motos nàutiques, així com la zona destinada a xàrter i lloguer d’embarcacions d’esbarjo i sortides de pesca. Posteriorment, van visitar el Club Nàutic.

Durant la seva estada a Cambrils, van disposar de temps per visitar els carrers al voltant del port i endur-se productes locals, principalment oli d’oliva de la Cooperativa de Cambrils. Aquesta acció va estar organitzada pel Catalunya i el Costa Daurada Convention Bureau, organismes als quals pertany Estació Nàutica.

 

Comenta aquest article