Esports

Hoquei

El Cambrils CH salva un punt en la seva visita a la pista del Vilafranca

Per Redacció

Imatge del primer partit de lliga a casa del Cambrils CH, aquesta temporada
Imatge del primer partit de lliga a casa del Cambrils CH, aquesta temporada | Berta Ruiz

Hoquei

CP Vilafranca 6 - Cambrils CH 6

El Cambrils CH va empatar a sis gols, aquest passat dissabte, contra el Vilafranca en un partit en el què els cambrilencs van anar en gran part a remolc. Els vilafranquins es van posar amb dos gols d'avantatge en el primer quart d'hora, però els cambrilencs van retallar distàncies amb un gol d'Òscar. Poc va durar l'alegria, ja que, a falta de 3 minuts pel descans, els locals van anotar el 3 a 1. En l'últim minut, Javi va desviar un xut des del mig del camp per posar el 3 a 2 amb el que s'acabava la primera meitat.
A la segona part, el Vilafranca va ampliar distàncies però, poc després, Javi posava al Cambrils un gol per sota. Amb el partit molt disputat, els visitants van rebre una targeta blava. La falta directa va marxar pel costat del pal. Amb inferioritat, els cambrilencs van disposar d'opcions per empatar però, en l'últim segon amb 3, els vilafranquins van marcar el 5 a 3. A falta de 13 minuts, el Vilafranca va veure una targeta blava i el Cambrils va tenir una falta directa a favor que el porter va aturar però, en el rebot, Jorge tornava a posar els cambrilencs dins del partit posant el 5 a 4. Poc després, en un contracop, Ivan empatava el partit. A continuació, a falta de 3 minuts, el Vilafranca es tornava a posar per davant. Malgrat el poc temps que quedava, els cambrilencs ho van provar i, amb un xut ras d'Adrià, van posar el definitiu 6 a 6 al marcador.
 
Amb aquest resultat, els cambrilencs es troben en la 3a posició amb 4 punts. Aquest dissabte 28 de setembre, a les 20 hores, rebran al Vilanova al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article