Contundent derrota del Cambrils Unió al camp del Tortosa

Imatge del primer partit de lliga disputat pel Cambrils Unió, davant l'Amposta
Imatge del primer partit de lliga disputat pel Cambrils Unió, davant l'Amposta | Lluís Rovira i Barenys

Futbol   -   Segona Catalana

CD Tortosa 3 - Cambrils Unió 0

El Cambrils Unió va caure derrotat en el partit que es va disputar ahir a la tarda al camp del Tortosa pel mateix resultat que va encaixar la setmana passada al camp de la Rapitenca, un contundent 3 a 0. El Tortosa sumava la primera victòria de la temporada davant un Cambrils que encara no coneix la victòria després d'haver-se disputat tres partits de competició.

En el partit d'ahir, Tortosa i Cambrils Unió van arribar a la mitja part amb el marcador per estrenar. Poc després de la represa, al minut 48 de partit, el Tortosa marcava el seu primer gol després de llançar un penal i aprofitar-ne el refús. Tres minuts després, al 51, feia pujar el segon  gol. El definitiu 3 a 0 arribava al minut 82 de partit.

El Cambrils Unió tanca així aquest primer capítol de la lliga, amb els tres primers partits disputats que eren molt exigents. I ho fa amb només un punt, fruit de l'empat a casa davant l'Amposta de la primera jornada. Els dos desplaçaments següents, als camps de la Rapitenca i del Tortosa, s'han saldat amb el mateix resultat i amb una inoperància manifesta del Cambrils de cara al gol. Després d'aquests resultats, el Cambrils Unió és el cuer del grup. Aquest proper dissabte, el Cambrils Unió juga a casa davant l'At. Roda de Barà.